Като безпредметни определи обсъжданията за съставяне на правителство депутатът от

...
 Като безпредметни определи обсъжданията за съставяне на правителство депутатът от
Коментари Харесай

Бабикян: Оттук нататък обсъжданията за правителство са безпредметни

 Като безпредметни дефинира разискванията за сформиране на държавно управление депутатът от „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” Арман Бабикян. Пред Нова телевизия той разяснява изявлението на Слави Трифонов.

„ Изказването на господин Трифонов е продължение на политиката, която беше водена до този миг от „ ИТН ”. Оттук нататък всички разисквания са безпредметни. Можем да обсъждаме само актуализацията на бюджета и някакви действителни параметри, които биха имали изгода за хората. Останалото към този момент се е случвало - веднъж, повторно, в този момент ще се играе и трети ”, уточни той.
 Велислава Дърева: „ Шат На Патката Главата “ – Така Според Мен Ще Завършат Тези Преговори Велислава Дърева: „ Шат На Патката Главата “ – Така Според Мен Ще Завършат Тези Преговори
„ Обидно е за българския народ, който постоянно е бил образован народ, народ на познанието, просветен народ. И в този момент всичко живо седи...

„ Мисля, че опитът да се натъкмят събитията и обществеността съгласно желанията на един човек - просто няма да се случи, даже и шест пъти, даже и осем пъти. Така че продължаваме да участваме в една детска игра, в която в миналото някой ще помъдрее, може би. Или ще бъде осъден ”, посочи още Бабикян.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР